2019-12-20 15:28:16• hírek • Bede Emőke

Az élesdi gyermekotthon lakóit lepték meg a bogdándi iskolások

A legszentebb ünnep közeledtével számos iskola dönt úgy, hogy boldoggá teszik mindazon gyerekek karácsonyát is, kiknek a meghitt, családi körben töltött ünnep csak a mesékből ismerős.

A bogdándi Petri Mór Általános Iskola diákjai is hasonlóképp cselekedtek, ugyanis egy, a teljes iskolaközösséget összefogó akcióban az élesdi gyermekotthon 18 lakójának gyűjtöttek ajándékokat. Mint Balog Csongor iskolaigazgató a Szatmár.ro kérdésére elárulta, a gyerekek 18 darab személyre szabott meglepetéscsomagot állítottak össze az otthon ifjú lakóinak, de ezen felül tartós élelmiszerekkel (pl. olaj, cukor, száraztészta, lekvár, savanyúság) és tisztálkodási szerekkel és eszközökkel (tusfürdő, szappan, fogkrém, fogkefe, stb.) is igyekeztek támogatni a központot.





Noha kétségtelenül jobb adni, mint kapni, de mindenképp meg kell említenünk az is, hogy az angliai Link to Hope Egyesületnek köszönhetően, a Krasznai Magyar Baptista Gyülekezet közreműködésével Bogdánd község minden kisdiákja cipősdoboz-ajándékban részesült. Ez szám szerint 265 iskolást jelent – árulta el híroldalunknak Balog Csongor.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: